Allt om

Lassie Hundförsäkring

Betyg: 5 av 5.

Lassie är en digital hundförsäkring vars målsättning är att ge ditt husdjur de bästa förutsättningarna för ett friskt liv. Hos Lassie är det enkelt att försäkra din hund och minska försäkringskostnaderna. Du sköter dina försäkringsärenden direkt genom appen eller via hemsidan. De erbjuder även gratis kurser i appen där du kan få upp till 25% rabatt.

Till Lassie

Fördelar med Lassie

  • Bästa hundförsäkringen 2023
  • Topprankad på Konsumenternas och Trustpilot
  • 365 dagars självriskperiod
  • Samla poäng och få upp till 25% rabatt i appen

Lassie pris

En hundförsäkring hos Lassie kostar mellan 227-819 kr/månad enligt vår undersökning. Priset på en hundförsäkring skiljer sig åt beroende på vilka val du gör när du tecknar din hundförsäkring. Bland annat kan priset skilja sig åt beroende på vilken omfattning samt vilken ersättningnivå du väljer. Andra faktorer som påverkar priset är hundens ras, ålder samt var ni bor. Det som är unikt med just Lassie är att du kan få rabatt på din försäkring genom att samla poäng.

Se ditt pris här

Innehåll Lassie hundförsäkring

Innehållet på Lassie hundförsäkring skiljer sig åt beroende på vilken försäkringnivå du väljer. Lassie erbjuder tre olika försäkringsnivåer, Mini, Mellan och Stor, där omfattning, ersättningsbelopp samt premie skiljer dom åt.

Vad som ingår i Lassie hundförsäkring

InnehållMiniMellanStor
Veterinärvård30 000 kr60 000 kr150 000 kr
Dolda felJaJaJa
Självriskperiod365 dagar365 dagar365 dagar
Tandvård olycka/FORLJaJaJa
Avlivning2 000 kr2 000 kr2 000 kr
Vård i hela EuropaJaJaJa
Vård i hela SverigeJaJaJa
Fri rådgivning via FirstVetJaJaJa
Strål- och cellbehandlingNejJaJa
Ordinerat foderNej3 000 kr6 000 kr
BeteenderubbningarNej6 månader12 månader
Omhändertagande i nödsituationNej3 000 kr3 000 kr
Avancerad diagnostikNejJaJa
MedicinkostnaderNej6 000 kr150 000 kr
RehabiliteringNej6 000 kr12 000 kr
Komplikationer under dräktighetNejJaJa
LivförsäkringTillvalTillvalTillval

Det är alltid viktigt att noggrant läsa igenom villkoren för att förstå exakt vilka fördelar och begränsningar som gäller för din specifika hundförsäkring.

Tilläggsförsäkringar

Lassie har endast en tilläggsförsäkring som är Livförsäkring. Priset på livförsäkring för hund är endast 7 kr i månaden.

Lassie betyg och omdöme

Lassie har fått höga kundomdömen och rankas högt i flera olika jämförelser. I vår jämförelse av hundförsäkringar har Lassie hundförsäkring fått högsta betyg (5 av 5) och intar därmed förstaplatsen i vår jämförelse som bästa hundförsäkring 2023.

Hundförsäkringen vinner i vår jämförelse eftersom den erbjuder ett av marknadens högsta ersättningsbelopp, längst självriskperiod på 365 dagar, inga rasspecifika begränsningar och konkurrenskraftiga priser.

Det som utmärker Lassie från andra hundförsäkringar är att de belönar kunskap med ett lägre pris. Du kan alltså få rabatt på din försäkring genom att gå deras gratis kurser och samla poäng. Genom kurserna i deras app kan du lära dig att ta hand om din hund på bästa sätt och därmed minska risken att de råkar ut för olyckor eller sjukdomar och behöver besöka veterinären.

Vi har även tittat närmare på de betyg och omdömen Lassie har fått av Konsumenternas och Trustpilot.

Lassie omdöme Trustpilot

Lassie har ett betyget Utmärkt på Trustpilot, där kunderna har gett Lassie ett betyg på hela 4,7 av 5.

Lassie omdöme TrsutPilot

Lassie omdöme Konsumenternas

Lassie Stor (160 000 kr) är topprankad på Konsumenternas.se med 4,5 av 5 poäng. Poängen baseras på både veterinärvård och livförsäkring. Lassie Mellan (60 000 kr) har fått 4 av 5 poäng och är således ett prisvärt alternativ till Stor.

Slutsats och sammanfattning

Sammanfattningsvis är Lassie rankad till den bästa hundförsäkringen på marknaden enligt många olika jämförelser. Försäkringen har dessutom mycket hög kundnöjdhet enligt deras omdömen. Lassie är en modern och prisvärd hundförsäkring med allt du kan tänkas behöva av en försäkring till ett förmånligt pris. Vill du ha en hundförsäkring med bra villkor till ett bra pris är Lassie någonting för dig.

Se ditt pris och teckna Lassie

Frågor och svar om Lassie

En genomsnittlig försäkring hos Lassie kan kosta mellan 227-819 kr/månad enligt vår undersökning. Kostnaden beror bland annat på din hunds ålder samt nivå på försäkringen. Du kan även få rabatt genom att samla poäng.

Lassie har fått Utmärkt betyg från kunderna enligt Trustpilot (4,7 av 5).

Lassie hundförsäkring har marknadens högsta ersättningsbelopp, längst självriskperiod på 365 dagar och inga rasspecifika begränsningar. Lassie har även en smidig app med poängsystem.

Det går bra att försäkra din äldre hund hos Lassie.

Ja! Du kan samla poäng och få rabatt på din premie.

Kontakta Lassie

Lassie går att kontakta via chatt i deras egna app och på deras hemsida. Det går även att mail eller ringa till dem. Lassies öppettider är alla dagar 08:00-21:00.

Företag:
Org. nr:
Hemsida:
Telefon:
E-post:
Öppettider:

Lassie AB
559268-8310
Lassie.co
010-183 98 18
hej@lassie.co
Alla dagar 08:00-21:00